Massage

Kies een welverdiende massagebehandeling!

Over Eline de Keijzer

Massage is altijd al een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Als kind kwam ik al regelmatig in aanraking met massages door mijn Indische oma.

Na tien jaar als verpleegkundige gewerkt te hebben heb ik besloten om mij vanaf 2024 volledig te gaan richten op mijn massagesalon. Masseren is voor mij een passie die ik graag met anderen wil delen.

Tarieven

20 minuten € 30,-
30 minuten € 40,-
40 minuten € 50,-
50 minuten € 60,-

Privé Spa & Massage

Combineer je bezoek aan Beach Spa Renesse met een ontspannende massage! In samenwerking met Eline de Keijzer van Massagesalon Wave bieden we verschillende massagebehandelingen binnen Beach Spa Renesse:

Ontspanningsmassage

Tijdens deze massage kom je volledig tot rust en geniet je van algehele ontspanning. Het vermindert spierspanning en geeft je een verfrissend gevoel.

Cupping massage

Cupping is een techniek waarbij vacuüm gecreëerd wordt in cups, waardoor de huid en het bindweefsel omhoogkomen, wat de doorbloeding sterk bevordert. Het gebruik van cupping cups helpt bij het losmaken van verklevingen in het bindweefsel. Door de strijkende beweging van de silicone cups tijdens de behandeling, ontstaan er doorgaans minder blauwe en rode vlekken op de huid.

Bamboe massage

Bamboemassage is een massagevorm waarbij bamboestokken in combinatie met olie en handen worden gebruikt om het lichaam te masseren. Door gebruik te maken van bamboestokken is het mogelijk om dieper te masseren

Gezichtsmassage

Spanningshoofdpijn is de meest voorkomende vorm van hoofdpijn, vaak veroorzaakt door een combinatie van factoren. Massage van de gespannen spieren in de nek, schouders en schedel verbetert de doorbloeding en helpt om knopen en verklevingen in de spieren los te maken, waardoor spanning en pijn verminderen..